Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68733 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: ZORDON ;* Godzina, data zdarzenia: 12:44 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: 79.185.237.165 Uzasadnienie: Dostałem bana za ssy. Fakt grałem na wh ale ty żeby sprawdzic. Normalnie nie używam wspomagaczy. W amx pisze że nie jestem zbanowany lecz nadal mam bana. Czy jest jakiś sposób żebyście dali mi ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68734 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Owszem masz http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=34020 . ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi