Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68717 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mam propozycję żeby na serwerze włączyć obserwowania drużyny przeciwnika po śmierci. Wielokrotnie się zdarza że widzę jak ktoś łamie regulamin lecz nie wiem kto bo nie mogę sprawdzić, a poza tym można by było popatrzeć czy ktoś ma aima albo wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68718 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 I podawać koledze gdzie w danym momencie znajduje się gracz drużyny przeciwnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68840 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 I podawać koledze gdzie w danym momencie znajduje się gracz drużyny przeciwnej. Jestem tego samego zdania co Conse. Później jest tłoczno kto gdzie jest etc. Nie warto to włączać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68848 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ale i tak podpowiadają jeżeli kolega jest w innej drużynie, wiec to bez różnicy. Jestem za propozycją MówMiMistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2013 #68856 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jestem na nie, tak jak PacMan, każdy bedzie sobie podpowiadał, a jak ktoś łamie regulamin, to na pewno ktoś z drużyny przeciwnej, raczej zauważy i napisze na u@.... też są od tego admini żeby pilnować graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi