Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68626 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: Svvag Godzina, data zdarzenia: 30.08.2013 - 11:14:40 Mapa: de_westwood_big STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:12329163 Uzasadnienie: Na jakiej podstawie dostałem bana za wh? Nie trafialem headów przez scianę... Nie rozumiem za co. Prosze o unbana. Pamietam że na chatcie ktos rozmawial ze inny gracz mial wh, może omyłkowo dostałem bana, prosze o jakies wyjeśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68644 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zobacz czy masz ss'y w folderze couterstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68660 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 niemoge znaleźć tego folderu, podasz mi dokładną lokalizacje? d>steam> itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68667 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ja podam. D/steam/steamapps/common/half-life/cstrike i tutaj powinieneś mieć ss'y . Jeśli nie będzie żadnych ss'ow a powód bana brzmi "wh" więc admin sam stwierdził że grałeś na czitach. Udowodnij to że nie grałeś na czitach. Ściągnij demko i wstaw je tutaj oraz rozpisz od której min wchodzisz na serwer. Link do pobrania demka masz niżej. http://www.disconnect.pl/demos.php?id=1214&day=30&month=08 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68703 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Nuterzy sprawa ma się nieco inaczej. Skoro admin stwierdził, że gracz jest odpalony i nie zrobił ss`ów bądź nie nagrał demka, to on ma wstawić wyciągniete z HLTV demo i je rozpisać. Zatem Ware3ka czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2013 #68822 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 tak więc prosze mi w tym demku udowodnic tego wh, jestem bardzo ciekaw na jakiej podstawie admin podjął taką decyzje. A ssów nie widzę w tym folderze. Nigdy nie używałem czitów, w dodatku jeszcze na steamie, statów też nie miałem jakiś zajebistych. Czekam na unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi