vEq.! Napisano 29 Sierpnia 2013 #68414 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam otóż usuwałem wszystkie modele i wchodzę na COD'a wszystko pięknie się załadowało tylko jakieś models/player wyskakuje.Usuwałem to,podmieniałem i dalej to wyskakuję . http://www.speedyshare.com/vVDxy/LOLS.zip proszę jeśli ktoś wie co zrobić proszę napisać ! .Dam + ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68463 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 wejdz w folder models i usun player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor #68486 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 No niestety nie pomogło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68514 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Wejdź w folder steam/steamapps/common/half-life/cstrike i usuń cały folder models. Po czym wejdź do gry w konsoli wpisz cl_allowdownload "1" i wbijaj na serwer. Też miałem taki problem i to pomogło. Modele z serwera mi pobrało i mogłem już normalnie grać. Pomogłem liczę na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor #68636 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Też nie pomogło .Musiałem Cs'a odinstalować i zainstalować ;D.Macie po + kazdy //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi