Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68373 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam, kandyduję na stanowisko grafika sieci Multi-Head.pl. Poniżej wzór, oraz prace robione własnoręcznie. Zapraszam do werdyktu! Program, którym się posługujesz: Posługuję się Adobe PhotoShop CS4 W czym się specjalizujesz: Sygnatury/Tapety/Loga Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: W czerwcu minęło 3.5 roku, odkąd zostałem grafikiem na jednym z for. Kilka Twoich prac: 1 __________________________________________ 2 __________________________________________ 3 __________________________________________ 4 ________________________________ 5 Postaram się dodać jeszcze kilka prac. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Z góry dziękuję Pozdrawiam Raaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68375 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Powiem Ci szczerze , że te prace nie wygladaja na 3,5 lat praktyki . Spójrz na prace tryndy! są o wiele lepsze . No i plagiat . Jestem na nie . Każdy umie dodać napis w paincie . Stanowcze nie . Myślę że podanie do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68376 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Stanowczo na NIE, potępiam plagiat a trym bardziej gdy ktos "chwali" sie cudzymi pracami, takie rzeczy trzeba tepic, bo dodanie napisu "by raku" do czyjejs pracy to chamstwo, tu jeden przyklad sygnatury "z twoich prac" http://img827.imageshack.us/img827/3927/h0zg.png Pozatym klamstwo, 3,5 roku i takie prace? napisy rodem z painta, kogo ty chcesz oszukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68378 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Nie jest to plagiat, ponieważ zostały umieszczone dla użytku. Prace usuwam, by zakończyć spam i dodam nowe które wykonam. Edit. by Insider Ale kopiując czyjeś prace uważasz się za grafika ? Ja rozumiem ,że ktoś je wystawił do użytku ogólnego ale kandydując na to stanowisko powinienes wykonac je sam . No i cytując twoją wypowiedz ''Prace wykonane własnoręcznie'' ;x @ Właśnie dlatego usunąłem je i dodam swoje, chciałem tylko je zaprezentować. Nie miałem na celu urażenia kogoś//plagiatowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68388 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Sugerujesz ze ja nie wykonuje prac sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68391 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Tak, moze zacząłeś 3,5 roku temu ale z 3 letnia przerwa Dla mnie prace (te jakies napisy, ktore tylko dodałeś)... nie widzę Ciebie na posadzie grafika ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Września 2013 #69250 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Powiem ci szczerze jestem na NIE. Musisz jeszcze poćwiczyć a potem złóż podanie o grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69255 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Interesujące prace Każda para rąk się przyda do pomocy. Jestem na tak, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69313 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jestem na TAK Bardzo mi się podobają twoje pracę. Jak dostaniesz posadę grafika od razu złoże zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69323 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Neutralny. Pokaż jakieś pracę a nie napisy. Napisy naprawdę sądzę że każdy umie zrobić. Zrób kilka "prawdziwych" prac a może zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2013 #69334 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Hmm... Sądzę że jesteś odpowiedzialną osobą na to stanowianisko. Daje TAK, ale prosiłbym, abyś zrobił mi avarar Tematyka dowolna. Możesz też zrobić sygnature. Sam napis "GrabarZ" pod spodem "Multi-Head.pl" Jakąś fajna czcionką Czekam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Września 2013 #70449 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Na nie ja bawię się w grafika jakiś tydzień i moje prace są w podobie do twoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Września 2013 #75433 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361824 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi