Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68156 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nick: Qexy^ i dawniej jeszcze na Qexy^^ Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na serwie kolegi Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4,5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: gram na serwie często lubię tego serwa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godz grałem zaczym dostałem prace ( ale teraz tak co 30 min gram dziennie bo praca ale postaram się pod podciągnąć w graniu na serwie ) Kontakt: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68159 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Na Nie: -Nie masz 30h na serwie -aktywność na 4um jakaś jest, ale słaba. Nabij 30h popraw jeszcze troche aktywność na 4um i dostaniesz ode mnie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68161 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Również na nie : - Nie masz 30 h przegranych na serwerze . - Jesteś słabo aktywny na forum To wszystko ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68162 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 na NIE, nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Sierpnia 2013 #68163 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jestem na NIE: -Nie masz 30 h - Mała aktywność na forum Jak poprawisz te dwie rzeczy będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68165 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Grając 30 minut dziennie nie będzie z Ciebie jako admina pożytku. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi