Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68092 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: DreamS. Godzina, data zdarzenia: 03;15 Mapa: de_alexandra STEAM_ID / IP: 83.9.103.148 Uzasadnienie:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Soczeq [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.9.103.148' [AMXBans] ======================================== Grałem sobie spokojnie na serwerze aż do chwili do póki nie wszedł na serwer Soczeq. Gdy tylko się pojawił od razu dostałem bana za "czitowanie" bez żadnego wyjaśnienia. Na forum jest tylko skarga od d0n że ja "niby" czituję na serwerze. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji, gdyż 20min wcześniej wrzucałem ssy. I gram na tej serwerowni maxymalnie 2godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 28 Sierpnia 2013 #68094 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Masz prawdopodnie softa, a nawet jeśli nie to masz celownik do awp/scouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 28 Sierpnia 2013 #68095 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/vKxsy/z-dedykacja-dla-d0n.zip celownik przy awp - perm, grafika podchodzi pod soft i wszystko dziekuje ban sluszny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2013 #68105 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Celownik do awp/scout bez ub ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi