Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67954 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Czy admin za przeproszeniem nie wie jakie klasy mogą stawiać miny? bynajmniej skoczek tego nie potrafi więc po ch** bana za miny dostałem jak nawet na schodach mnie nie było!!!!!!!!!!! link: http://speedy.sh/UcheV/ban.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 27 Sierpnia 2013 #67965 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Przepraszam to był mój błąd, pomyliłem gracza i tego nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Sierpnia 2013 #68001 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wyjaśnione , zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #68032 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi