Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67906 Napisano 27 Sierpnia 2013 Witajcie drodzy użytkownicy. Dzisiaj zawitałem na waszą sieć na której mam zamiar zostać, grałem z paroma osobami mixy/mieszańce więc już was tutaj znam. ________________________ Coś o Sobie _____________________ Nazywam się Seweryn, mam 16 lat. Interesuję się przede wszystkim piłką nożną, grafiką komputerową, moderacją for/serwisów społecznościowych. W counter-strike swoją przygodę rozpocząłem ponad 4 lata temu, posiadam konto na platformie steam z 2004 roku. Osobiście posiadałem (zliczając nie wszystkie) około 40-45 razy moderatora za forach/serwisach i około 100 razy pełniłem funkcję game admina counter-strike. Mijając to, że w innych grach miałem również podobną sumkę. --------------------------- Nie dawno wróciłem z Massachusetts, niedaleko stolicy Bostonu gdzie pracowałem w firmie zajmującej się sprzętem komputerowym/telewizyjnym. Przygody za mną, a teraz Multi-Head! WITAJCIE
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 #67959 Napisano 27 Sierpnia 2013 Witaj ładnie się rozpisałeś i Zapraszam cię na FFa
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
27 Sie
10
Najaktywniejsi w tym temacie
vEq.! 1 post
VinTrax 1 post