Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Nazwa klasy:Siwy Mechanik Jej umiejetności: Mało widoczny z tmp Jakie bronie posiada: tmp fleshbang deagl Statystyki: 1.Inteligencja:10 2.Zdrowie:10 3.wytrzymałość:5 4.Kondycja:20 Jaka umiejetność na klawiszu domyślnym: nie ma żadnej umiejętności Mam nadzieję ,że się klasa podoba myślę ,że nie ma klasy z tmp a jeszcze jedno ta klasa jest no premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Jak dla mnie trochę za słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Trochę słaba klasa nawet jak na normalną . Gdyby dodać jakąś umiejętność np. 1/2 z noża albo 1/np.15 z tmp to wtedy by pasowała moim skromnym zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Trochę za słaba ta klasa jak na te klasy co już są dodałbym jeszcze podwójny skok lekko zmniejszona grawitka i 1/9 lub 1/15 z tmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Klasa trochę słaba. Zgodził bym się z propozycja hPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Nom z pomysłem hektopaskala klasa była by nawet ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Klasa z serwerowni Cs-MaxSkill. Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2013 Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jeśli to skopiowanie klasy z innego serwera tak jak pisze kolega wyżej to na Nie.. a jeśli już miała by przejść to dodać jej 1/3 z he i jakieś1/15 z tego temp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Klas trochę za słaba ale tak ogólnie to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ja bym dodał jeszcze 2 rakiety i bd na TAK,teraz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Września 2013 Administrator Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Strasznie słaba klasa. Powiedz czy sam byś takim dziadostwem chciał grac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi