Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67189 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Nick: Oszalales ? Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na własnym serwerze , lecz zrezygnowałem , bo chcę pomóc tutaj Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 Lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Nie jestem człowiekiem problemowym , szukam zawsze spokojnych racjonalnych rozwiązań , chętnie pomogę każdemu nowemu graczowi . Zaczęłem się udzielać na forum i jestem codziennie na Ts'ie . Mam przegrane 35 h . Chcę pomóc oczyszczać serwer z ''cziterów'' Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W wakacje ok 6-8h a tak to od 2-4 h Kontakt: Steam : 1782 STEAM_0:0:49938174 0 00:08 45 0 ( Podaje , ponieważ słyszałem że ktoś się podszywa pode mnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67190 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 JEstem na tak Koles ogarnia widze go czesto na serwerze jak i na tsie Stara się być aktywnym na forum z czego wynikają jego poradniki które mi pomogły. Jeszcze raz na tak. Dajcie chłopakowi szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67191 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Od 1 podania musi minąć 14 dni abyś mógł napisać następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Sierpnia 2013 #67203 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Podanie zostaje zawieszone,trochę cierpliwości,kolego.Po upływie dwóch tygodni możesz zgłosić się do kogoś z administracji i upomnieć się o otworzenie wątku. @edit //Za zgodą aquaxa otwieram. / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71492 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na TAK: -Aktywny na 4um -Aktywny na serwerze -Kulturalny -znam go i wiem, że podoła tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71495 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem na tak to samo co Neymar /Wypowiedź nic nie wnosi do tematu +10 % / Lovonany' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71496 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 moje zdanie jest takie jak neymara nic dodac nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71498 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Hm, na tak. Aktywny. poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71506 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Oczywiście że na Tak ;D //Wypowiadasz się w podaniu osobie, o której nie masz pojęcia (spam) +10% / Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71559 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Na tak aktywny na forum jak i na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Września 2013 #71573 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 moje zdanie jest takie jak neymara nic dodac nic ująć Jestem na tak to samo co Neymar Bardzo kreatywne wypowiedzi w podaniu. Dużo dodaliście do podania, aż nie mogę się nadziwić... Wracając do tematu... Wszystkie kryteria spełnione, więc nie mam żadnych "ale" by dać negatywną opinie. Jestem na Tak, przyda się nowa para rąk na dd2, ponieważ brakuję często adminów. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Września 2013 #71584 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi