Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67135 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jak zwykle Bf2. Czeste crashe ? Dlaczego ? I mozna by bylo zrobic cos z odznaka ze snajperki poniewaz zamiast awp dostaje sie scouta , lub zmienic z awp na scout w bf2 . Wielu osobom nie dizala bf2 -> pomoc -> odznaki1 2 3 itd. wiem ze jest na forum ale gdy chce szybko sprawdzic w grze Nie moge . Thx Pozdrawiam Kucak- Haczus[PL] Prosze o szybka odp. Thx ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 24 Sierpnia 2013 #67196 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Częste crashe dlatego, że serwer się rozwija i rywalizacja nas się boi. A co do odznaki, myślę, że lepiej że dostaje się scouta zamiast awp. Wyobraź sobie. Pierwsza runda. Już teraz potrafimy latać z MP5, wtedy byśmy brali AK47 i M4A1. Lepiej, żeby zostało tak jak jest. Co do pomocy w bf2, H@ nad tym pracuje, jak na razie wszystko jest wgrane tak jak być powinno, a mimo to problem nie zniknął. Jak na razie musisz zadowolić się poradnikiem : http://multi-head.pl/showthread.php?tid=11897. Myślę, że jest napisany na tyle przejrzyście, że sprawdzenie na szybko nie będzie sprawiało Ci problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67266 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Thx ale niech zmienia w odznakach bo pisze ze dostajesz awp moglo byc byc ze scouta bo wprowadzamy ludzi w blad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 25 Sierpnia 2013 #67325 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Na forum zostało zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi