Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67078 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Nick: Windywidualizowany, OsTiN Wiek: 21 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): To mój powrót na stanowisko po dwu miesięcznej przerwie. Przez ten czas mój zasób czasu się zwiększył a sprawy osobiste zostały wyprostowane. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Wystarczająca aby ogarnąć posadę. Staż w CS-sie: Może być ponad 3 lata. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego TY .!: Znam się na rzeczy i postaram się godnie reprezentować społeczność serwera. Lubię kiedy na serwerze jest porządek a na około nie ma chamstwa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-1.5 h. Kontakt: .:Wyindywidualizowany:. , gg 6496190. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67083 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Pierwszy jestem na tak chlopak ogarnia wiec powinien dostac ta posade :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Sierpnia 2013 #67084 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na tak . Gracz miły , ogarnięty , spełnia wszystkie kryteria , ma duże doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67087 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Naa tak tylko po co tak rezygnujesz i znowu chcesz byc adminem! Spelniasz wymagania, a reszta podan oprocz sikory mnie nie przekonuje i sa slabe wiec to jest jedno z lepszych. Pozdro botku :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67088 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na tak. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67100 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na tak aktywny ogarnięty myśle że da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67106 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na tak .! Był tu już adminem, więc ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67138 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na Nie. -Rzadko na serwieeee.. -Wchodzisz raz na 2 tygodnie.. -Gram dziennie ( prawie nie licząc weekendów ) Nie widziałem cie ani razu. Zobacz mojego GTR i sam zobacz ile przebywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67139 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Gdy był adminem gra stawała się przyjemniejsza starał się rozwiązywać wszystkie problemy graczy, ogarnięty myślę ze sie nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67140 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem na TAK - aktywny na forum -miły ogarnie napewno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2013 #67176 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na tak wymagania spelnione wiek steam itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 24 Sierpnia 2013 #67195 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Swoją obecnością na serwerze nie szalejesz, sprawdziłem na gametracker. Jednak miałem okazję Cię poznać, jeszcze gdy grałem na COD. Jestem na Tak, myślę, że chłopak ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68465 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mimo małej aktywności na serwerze jestem na Tak.Ogarniasz znam Cię trochę wiem że ogarniesz. (Wiem że odświeżam stary post ale nie ma decyzji ale chcę dożucić swój głos.) Na Tak.Ogarniasz znam Cię nie od dziś (Wiem że odświeżam stary post ale w dalszym ciągu nie ma decyzji ostateczniej więc dorzucam swój głos) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2013 #68466 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Miły pomocny i ogarniety myślę że się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Sierpnia 2013 #68956 Administrator Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Musisz zaczac grac wiecej, i wtedy napisz podanie. Na ta chwile odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Sierpnia 2013 #68957 Administrator Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi