Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66663 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 wpadłem do was z propozycja aby na każdy serwer wrzucic Plugin Ban Neo . Czym sie specjalizuje? Otóż banuje bezkarne dzieci które niszcza nam życie aktywnymi banami oraz kolejnymi odpałami ze zmiennym Ip oczywiscie. http://amxx.pl/topic/53692-banneo-ban-na-neostrade-dokladny-opis/ Link up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66664 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Wydaje mi się że to jest dobra propozycja ,nawet jak ip się zmieni ban nadal jest i taki delikwent już nie wejdzie na serwer pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 22 Sierpnia 2013 #66665 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Sorka, ale jestem na nie, spójrzmy na to że inni gracze od tego co zostałby zbanowany mają podobne ip i wtedy też tracą możliwośc gry na serwerze, niestety istnieją ci co wchodzą na zmiennym ip i trzeba ich tepic w inny sposób;p To jest tylko moje zdanie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66668 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Fajna propozycja !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66669 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Jestem na nie ban neo nie jest skuteczny . Jest łatwy do ominięcia a poza tym tracimy czystych graczy wchodzi sobie nowy a tu ban... Juz lepszym sposobem jest ban który Banuje cheater'a i jego komputer . Można to ominąć dopiero po wymianie dysku twardego . na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66672 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Niestety na nie. Plugin ten banuje cały zakres IP. Tracimy czystych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66686 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Na nie Ban Neo nie działa tak jak powinien i banuje czystych graczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66687 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Tylko stracimy naszych graczy o podobnym ip. Pomysł fajny ale za dużo by gracze cierpieli. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66695 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Na nie. Ban na neo banuje np. Moje ip A.B.C.D.E Jeśli dasz bana to zbanujesz wszystkich z ip A.B.C czyli dużo ludzi mialo by bana. Były już takie propozycje i zawsze zakanczały się nie powodzeniem. Na nie. Ban na neo banuje np. Moje ip A.B.C.D.E Jeśl Były już takie propozycje i zawsze zakanczały się nie powodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66697 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Niestety nie. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi