Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66225 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam dzis chcialem zmienić klase premium i pisało ze reklamy maja być zrobione ręcznie nie umiem zrobić ręcznie reklam wiec postanowilem wydać te pare zł i niech zrobi mi te reklamy poczym jestem nowy i nie wieidiziałem ze ze takie coś jest ban i dostałem bana ale tu chodzi i to zee wymagacie reklam ręcznych ale nigdzie nie pisze poradnik jak to zrobić i chcialbym aby dodano poradnik jak to zrobic i chcialbym unbana i zrobie wam nawet 100 reklam tylko chce ten glupi poradnik a jezeli jest ten poradnik to nawet nie wiadomo gdzie jest umieszcony bo nie podaliscie linku do niegi mi tam i tak na tym nie zalezy ale tez chodzi mi o inncyh co chca zmienic premke ale nie wiedza jak zrobic reczne reklamy :> ja moge poczekac miesiac i sobie kupic premke ktora chce ale chodzi mi o tych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66264 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 recznie robione reklamy czyli kopiujesz reklame forum jest w 1 z dzialow i wchodzisz na inne fora i ctrl+c ctrl+v i dajesz linka do nich mysle ze nie masz 5 lat i poradnika nie potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66272 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4203 zakładasz konto na forach ze swoim nickie i wklejasz kod myBB nie tekst . Linki z reklam wklejasz do działu odpracowywanie ostrzeżeń . Kolego tylko multi-konto jest nie dozwolone dlatego pewnie zaraz bana wyrwiesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66318 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Multikonto=ban //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi