Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam dzis chcialem zmienić klase premium i pisało ze reklamy maja być zrobione ręcznie nie umiem zrobić ręcznie reklam wiec postanowilem wydać te pare zł i niech zrobi mi te reklamy poczym jestem nowy i nie wieidiziałem ze ze takie coś jest ban i dostałem bana ale tu chodzi i to zee wymagacie reklam ręcznych ale nigdzie nie pisze poradnik jak to zrobić i chcialbym aby dodano poradnik jak to zrobic i chcialbym unbana i zrobie wam nawet 100 reklam tylko chce ten glupi poradnik a jezeli jest ten poradnik to nawet nie wiadomo gdzie jest umieszcony bo nie podaliscie linku do niegi mi tam i tak na tym nie zalezy ale tez chodzi mi o inncyh co chca zmienic premke ale nie wiedza jak zrobic reczne reklamy :> ja moge poczekac miesiac i sobie kupic premke ktora chce ale chodzi mi o tych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 recznie robione reklamy czyli kopiujesz reklame forum jest w 1 z dzialow i wchodzisz na inne fora i ctrl+c ctrl+v i dajesz linka do nich mysle ze nie masz 5 lat i poradnika nie potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4203 zakładasz konto na forach ze swoim nickie i wklejasz kod myBB nie tekst . Linki z reklam wklejasz do działu odpracowywanie ostrzeżeń . Kolego tylko multi-konto jest nie dozwolone dlatego pewnie zaraz bana wyrwiesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Multikonto=ban //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi