Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66220 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Program, którym się posługujesz: Adobe Photoshop CS3 i paint . W czym się specjalizujesz: Sygnatury , avatary Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: Króciutko zacząłem jakieś 2 tygodnie temu z nudów i dzisiaj zrobiłem parę prac Kilka Twoich prac: Dlaczego ty (mój punkt ;D) : Grafików jest 3 z tego tylko jeden robi prace czyli nasz kochany sreberko . Myśle , że się przydam . Długo siedzę na forum i nie oleję was . Zapotrzebowanie na prace jest duże . Myślę , że się przydam . Na jednej pracy jest napis dokładnie na 3. Tam dodałem tylko napis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66223 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Napis nałożony na obrazek z internetu. Tymczasem jestem na nie. Pocwiczyc jeszcze, popróbuj robić grafiki od podstawy. ----- W sumie, prace zgrane kolorystycznie, w umiarem i schludnie. Zdanie moje.zmieniam na.TAK, aczkolwiek prosiłbym cie o zrobienie mi avatara z wymianami na steam, aby się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66224 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Prace mi sie podobają, a grafików nigdy za dużo Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66310 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Napis nałożony na obrazek z internetu. Tymczasem jestem na nie. Pocwiczyc jeszcze, popróbuj robić grafiki od podstawy. Nawet jeśli jest tak jak piszesz to jednak jego prace są bardzo ładnie dobrane stylistycznie i estetycznie co tworzy bardzo ładne połączenie. Dodatkowo ostatnio graficy trochę olewają sobie sprawy więc jestem na TAK. P.S. Jeśli się dostaniesz to dostaniesz moje ulubione zlecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66542 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Bardzo mi się podobają twoje prace. Zrozumiałem, estetyczne i dobrze dobrane kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66543 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Bardzo fajne prace , na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 23 Sierpnia 2013 #66854 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Prace bardzo mi się podobają, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67267 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Na tak prace bardzo ladne !! A kolejny grafik sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Sierpnia 2013 #67268 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jestem na tak . Prace bardzo mi się podobają , ale i tak nie złożę do Ciebie zlecenia. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67271 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jestem na tak, prace ładne, widać, że ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67280 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jak najbardziej na tak, prace estetyczne, ładnie zrobione, tylko nr 2 mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 25 Sierpnia 2013 #67433 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak jest nas 3 ale jak zauważyłem to prawie aby ja je robię a jak zrobiłem u kolegi pracę to już było źle bo to była niego praca więc jestem na tak to tyle z mojej strony bo się przyda jeszcze jeden grafik a jak nie to dajcie mi możliwość wykonywania u innych grafików prace heh żart ale by było dobre . A więc mój głos to wielkie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67442 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Super prace dobre kolrki dobrena jestem na TAKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 #67767 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ładne prace jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2013 #67781 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko GRAFIKA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Września 2013 Premium #75436 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361823 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi