Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podaine Grafik by Insider

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Program, którym się posługujesz: Adobe Photoshop CS3 i paint .

W czym się specjalizujesz: Sygnatury , avatary

Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: Króciutko zacząłem jakieś 2 tygodnie temu z nudów i dzisiaj zrobiłem parę prac

Kilka Twoich prac:

94614439501178054713.jpg

34699490099320478768.jpg

47558185447544079961.jpg

33558965035513299643.jpg

07348703519520247327.jpg

90316161764336779533.png

66354567903461174512.jpg

32268844077232123701.jpg

12407668442472154852.jpg

Dlaczego ty (mój punkt ;D) : Grafików jest 3 z tego tylko jeden robi prace czyli nasz kochany sreberko . Myśle , że się przydam . Długo siedzę na forum i nie oleję was . Zapotrzebowanie na prace jest duże . Myślę , że się przydam . :)

Na jednej pracy jest napis dokładnie na 3. Tam dodałem tylko napis .

Napis nałożony na obrazek z internetu. Tymczasem jestem na nie. Pocwiczyc jeszcze, popróbuj robić grafiki od podstawy.

-----

W sumie, prace zgrane kolorystycznie, w umiarem i schludnie. Zdanie moje.zmieniam na.TAK, aczkolwiek prosiłbym cie o zrobienie mi avatara z wymianami na steam, aby się upewnić :D

Napis nałożony na obrazek z internetu. Tymczasem jestem na nie. Pocwiczyc jeszcze, popróbuj robić grafiki od podstawy.

Nawet jeśli jest tak jak piszesz to jednak jego prace są bardzo ładnie dobrane stylistycznie i estetycznie co tworzy bardzo ładne połączenie. Dodatkowo ostatnio graficy trochę olewają sobie sprawy więc jestem na TAK.

P.S. Jeśli się dostaniesz to dostaniesz moje ulubione zlecenie xD

Ja jestem na tak jest nas 3 ale jak zauważyłem to prawie aby ja je robię a jak zrobiłem u kolegi pracę to już było źle bo to była niego praca więc jestem na tak to tyle z mojej strony bo się przyda jeszcze jeden grafik a jak nie to dajcie mi możliwość wykonywania u innych grafików prace heh żart ale by było dobre .

A więc mój głos to wielkie TAK.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko GRAFIKA. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 4 weeks later...
  • Premium

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...