Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66098 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Siema w tym poradniku pokaże wam jak zrobić z telefonu z systemem android przenośny głośnik do pc. Wymagane jest: -PC (), -Telefon z systemem android, -Darmowy program "SoundWireFree" i "SoundWire Server" Na początek pobieramy na pc SoundWire Server (Link na dole). Gdy już pobraliśmy SW Server można pobrać aplikacje na telefon. Teraz instalujemy SW Server i odpalamy wygląda to tak: Najlepiej teraz wyciszyć Microphone, następnie wchodzimy w zakładkę What u hear, gdy już odpalimy tą zakładkę możemy połączyć się telefonem z serverem. W telefonie wpisujemy w Server ip które nam się wyświetli na w Serverze na pc i gotowe. Wystarczy włączyć muzykę na pc a nasz telefon będzie ją odtwarzał. Linki: - SoundWire Server SWserver -SoundWireFree Z google play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 21 Sierpnia 2013 #66103 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Poradnik fajny. Łap plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66105 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Fajne tylko po co robić z telefonu głośnik. Troszkę to dla mnie niezrozumiałe. Jakie to może mieć praktyczne zastosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66106 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja tam mam normalne głośniki mam spalone i mi się to przydaje. (Na nowe mnie nie stać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66111 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Fajne nie powiem ale mnie męczy pytanie jaki to ma związek z Grafiką ? Zły dział chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66129 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Wow no faktycznie . Może ktoś przenieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66147 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 //przeniesiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66150 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Kiedyś się na pewno przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66216 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Czasem się przydaje Ale jak ktoś ma słabszy telefon, gorsza jakość dźwięku, to raczej szkoda czasu i słuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66544 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Jak dla mnie nie będę robić z tele głośników ponieważ póżniej padnie ci głośnik w tele i na gwarancji ci mogą go już nie odebrać że jakaś awaria czy coś. Lecz tut bardzo fajny. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66637 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Kolejnym zastosowaniem tego moze byc jak masz krotki kabel od sluchawek to mozna odpalic program i podpiac sluchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi