Cowboy Napisano 15 Stycznia 2016 #383663 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Nick: Chef Villy Wiek: 32 lata Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre ponieważ miałem już kiedyś Admina na tej serwerowni jka był jeszcze Consecuente tak jak i teraz jest aquax mój stary ziomek i wielu innych sprawowałem się bardzo dobrze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Oj bardzo sporo od 1.5 Steam / NonSteam: Oczywiście że Steam Dlaczego Ty: Myślę że nadaję się na to stanowisko miałem już Admina na tej serwerowni na kilku serwerach tak jak i kiedyś miałem na tej serwerowni Grafika wielu graczy mnie pamięta . Niestety przez jakiś czas nie mogłem grać z powodów rodzinnych nie będę tego opowiadał Kilku starych bywalców wie o co chodziło ale teraz zostało wszystko rozwiązane . Ja jako Admin sprawowałem się bardzo dobrze grałem często Nockami gracze nie narzekali byłe świetna no i oczywiście czysta gra jak wbijał jakiś odpalony to oczywiście od razu został za to ukarany . Na demka oczywiście zawsze były konkretne odpowiedzi i oczywiście nie było żadnych spin i takich innych . Na tej serwerowni grałem dosyć sporo czasu i miałem oczywiście wielu zaufanych ziomali tak jak i gracze uwielbiali ze mną grać to tyle z mojej strony nie będę się rozpisywał bo to nie jest jakaś opowieść o dawnych czasach tylko Podanie O przyjęcie mnie na stanowisko Admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 3 godz. Do 8 godz w porach wieczornych jak i nocnych Kontakt: Oczywiście Steam Pw na forum Jak i na facebook tylko dla zaufanych graczy jak i Administracji A Steam podam po rozpatrzeniu mojego Podania Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego Podania Z powarzaniem : Cowboy oraz Chef Villy Oto link do gt : gram od dziś ponieważ powracam więc nie ma z byt wiele: http://www.gametracker.com/server_info/91.185.185.20:28075/top_players/?query=Chef+Villy Steam Id STEAM_1:1:115203813 Post edytowany ponieważ nie chciałem nabijać bezsensownego Postu Wybaczcie Ale nie chcę pisać kolejnego posta w swoim podaniu ponieważ to by było bezsensowne nabijanie postów , więc chodzi mi o to od kiedy zwykli gracze mają pozwolenie tym bardziej nowi gracze na wypowiadanie się w Podaniach ps. Tak jak napisałem Wyżej Ze powracam a nie że już grałem ziomek twój post nic nie wnosi do tego podania więc wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 15 Stycznia 2016 #383671 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Wybacz jestem nowym graczem, więc ocenie to pewnie inaczej niż Twoi znajomi z sieci. Po GT nie widać tych Twoich od 3h do 8h dziennie. Po tych nickach nawet nie widać tych 7h w tygodniu. Nie widziałem Cię ani razu na serwerze. Sieć serwerów* Jestem na NIE . @Edit: Mam prawo wypowiadać się w podaniu na admina, na którym gram, więc Twoje żale są nieuzasadnione :facepalm: . Nie mam zamiaru się z nikim kłócić ale jako gracz mam prawo się wypowiedzieć. Oczywiście też uważam że jak ktoś powraca na serwer powinien chociaż spędzić na nim z 10h i dopiero pisać podanie no ale to już decyzja wyższych B) Btw. w słowie "nowym" nie miałem namyśli miesiąca czy tygodnia, no ale mniejsza @@Alvin ja Cię w ogóle nie widziałem. ^^ Toć taki nieśmiały jesteś. Kappa @Edit2 Zmieniam zdanie, gracz aktywnie gra na serwerze, sympatyczny i opanowany z poczuciem humoru. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszRush Napisano 15 Stycznia 2016 #383688 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 nie kojarzę z serwera, jak na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3w Napisano 16 Stycznia 2016 #383994 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Na NIE. Nie mogę sobie przypomnieć żebym widział Cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 16 Stycznia 2016 #384036 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Ale konkretnie na tym serwerze chcesz dostać admina? Bo widziałem, że miałeś na innym serwerze wcześniej admina oraz podaj jeszcze swój gametrack. Edit Jestem na tak, doświadczony na tym stanowisku, przyda się ktoś w godzinach wieczornych. Kulturalny i pomocny. Nie widze przeciwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvin! Napisano 18 Stycznia 2016 #385169 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Parę razy ciebie widziałem na naszym serwerze. Siedzisz cicho nic się nie odzywasz, przynajmniej nie słyszałem ciebie wgl... Jak dla mnie za mało godzin żeby być adminem nawet jeżeli byłeś już tutaj kiedyś adminem to było to na innym serwerze, a tutaj nikt Cie praktycznie nie zna... Nie mówię że jestem na nie.. Spędź trochę więcej godzin na naszym servie, pogadaj trochę... Oczywiście w tym wieku to wiadomo, że czasu zbyt dużo to nie ma bo praca i wgl życie dorosłe, ale jednak 10 H to za mało... Przydałoby się minimum 60.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 18 Stycznia 2016 Autor #385257 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Parę razy ciebie widziałem na naszym serwerze. Siedzisz cicho nic się nie odzywasz, przynajmniej nie słyszałem ciebie wgl... Jak dla mnie za mało godzin żeby być adminem nawet jeżeli byłeś już tutaj kiedyś adminem to było to na innym serwerze, a tutaj nikt Cie praktycznie nie zna... Nie mówię że jestem na nie.. Spędź trochę więcej godzin na naszym servie, pogadaj trochę... Oczywiście w tym wieku to wiadomo, że czasu zbyt dużo to nie ma bo praca i wgl życie dorosłe, ale jednak 10 H to za mało... Przydałoby się minimum 60.. Witaj Alvin poza tym to ja ciebie nie widziałem i co jestem na serwie to cały czas mówię a po 2gie to link do gt jest podany to tyle . Sorka wiem że nie powinienem sie wypowiadać w swoim podanie za to przepraszam . Jeszcze jedno dla tych co niewiedzą nie gram na nicku Cowboy tylko ☆Chef Villy☆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvin! Napisano 20 Stycznia 2016 #385929 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Witaj Alvin poza tym to ja ciebie nie widziałem i co jestem na serwie to cały czas mówię a po 2gie to link do gt jest podany to tyle . Sorka wiem że nie powinienem sie wypowiadać w swoim podanie za to przepraszam . Jeszcze jedno dla tych co niewiedzą nie gram na nicku Cowboy tylko ☆Chef Villy☆ Hmm.. Mnie nie widzieć na tym serwerze to trzeba naprawdę się postarać, a usłyszeć to już wgl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszRush Napisano 21 Stycznia 2016 #386363 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 od jakiegoś czasu często spotykany na serwerze, czasem się odzywa. Ogólnie wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Stycznia 2016 #387347 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Strasznie male zainteresowanie tematem. Adminów na serverze kompletnie nie ma, nie wiem kto się teraz tym zajmuje, na pewno już nie Freezu. Moim zdaniem, Cowboy powinien dostać admina i spróbować swoich sił, gra na serverze, zależy ma na adminie, myślę, że nie ma żadnych przeciw skazań. W podaniu i tak praktycznie się nikt nie wypowiada, niech podejmie decyzja osoba z góry i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 24 Stycznia 2016 #387780 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Cowboy sam stwierdził, że przeczeka i później złoży ponownie podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 24 Stycznia 2016 Autor #387896 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Proszę Moderatora o zamknięcie tego postu ponieważ odczekam jeszcze tydzień i ponownie złożę podanie To tyle Pozdrawiam ☆Chef Villy☆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Stycznia 2016 #387956 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi