Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65724 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Otóż mam problem zostały mi zrobione ss i nie mogę ich znaleźć zawsze na steamie wiedziałem gdzie ich szukać , a teraz ( mówiłem , że mam problem ze steam w podaniu ) i gram na ns .Przeszukałem cały cs-strike i csstrike_polish i nigdzie ich nie ma ! Proszę o jakaś pomoc spr. we wszystkich tych poradnikach Multi-Heada , ale nie ma ich . Zostały zrobione na de_actec . Próbowałem wpisywać w wyszukiwarce , ale nie ma . Tylko tak przy okazji "SQN" dlaczego zrobiłeś mi ss podczas gry ? TZN. nie padłeś a dostałem ss ? ;\ Grałem Zabojcą 67 max inta z Tytkami to skill był . Za pomoc z góry dziękuje . PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65726 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dostosuj się do wzoru ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65736 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=5101 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=5452 Rozumiem że w tych poradnikach szukałeś. Zauważyłem że napisałeś mapka de_actek mapka nosi nazwę de_aztec także może spróbuj jeszcze raz poszukać z dobrą nazwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2013 #65840 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Nie ma ss nigdzie . Szukałem na wszstkie możliwe sposoby . Moje konto steam zostało skardzione już napisałem do Valve . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Sierpnia 2013 #65936 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Przykro mi bez SS`ów , nie ma Ub . Poszukaj dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66104 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Przepraszam jezeli nie moge sie tu wypowiadac lecz gracz zwrocil sie do mnie. Jako adm moge zrobic ci ssy w kazdym momencie gry wiec nie rozumiem pytania. Mozesz miec milion inta i pulki ale to nie zmienia faktu ze sprawdzic chcialem owego skilla. Mam nadzieje ze wrzucisz ssy i pochwalisz sie grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Sierpnia 2013 #66160 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 24 h minęły . Bez ub. // zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi