Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65457 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich Jestem Piotr, mam 19 lat, mieszkam w Rybniku :] Interesują mnie obecnie najbardziej samochody i popularny program Top Gear. Swoje zainteresowania przeplatam też wycieczkami, cs'em, kobietą, no i kierunkiem szkolnym czyli informatyką. Zacząłem grać na Waszej sieci jakiś czas temu, na pierwszy cel poszedł serwer COD, wbiłem sobie 30 poziom i jakoś mnie to nudziło, oczywiście nie obeszło się bez SS-ów, zrobiono mi je 2x i zapewne gdyby nie te SS nawet bym tu nie zajrzał. No ale mniejsza o to... Kolejny serwer to dość burzliwe FFA, jest tam wiele fajnych ludzi, jak i takich których nie cierpię, zresztą każdy tak ma W grze gram pod nickiem "Cappa" raczej nie trudno mnie zauważyć :] Życzę wszystkim mocnego skilla i braku farta ^^ ps. być może zagoszczę na innym serwerze, jednak FFA zostaje jako główny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65463 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Siemaaaa Zapraszam na dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65464 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65507 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65508 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witaj Bardzo pomocny gracz. Często pisze do mnie na steam jeśli jest coś nie tak na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65559 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witaj. BF2 w niczym nie ustępuje FFA a nawet je przewyższa moim zdaniem... NA BF2 grajac zawsze jest ktoś z tego serwera na TS3 Zapraszam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi