Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2013 #64984 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Siema kolega się mnie pytał czemu gdy po włączeniu jakiegoś servera w cs'ie wyłącza mu się gra . Ja gram na steam więc nigdy nie miałem do czynienia z czymś takim i nie mogłem mu pomóc . Dlatego piszę tutaj w jego imieniu Gra on na nom steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2013 #67208 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Format na wszystko działa, ale na poważnie: 1.Niech spróbuje zmienić Patcha gry 2. Pytanie jaki windows ? Jak Win 7 to niech kliknie PPM >> Zgodność z windows xp service pack 3. Jak pomoże to plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2013 #69672 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Format to nie wyjście Zawsze można usunać csa z partycji C; i wgrać na partycje D; Lub problem z przeglądarka polecam na takie problemy Net Framework 3.5 lub 4.0 A jeśli to nie pomoże to zawsze można zrobić przywracanie systemu nie trzeba od razu formatować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi