Skocz do zawartości

skarga sensej huligan

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: przed chwila

Nick admina/gracza, który zawinił: sensej huligan

Dowody: Screen z konsoli

Uzasadnienie: wyraziłem swoje zdanie co do gry na serwerze ffa, w końcu to ffa więc mogę robić co chcę a nie lecieć na pałę po hosty. dostałem kicka nazwałem admina dzieckiem już wcześniej mnie zirytował ale to chyba nie powód dawać perma...

Ban masz na tydzień dzieciaku moja pomyłka ale jestem przeziębiony,zostanie to zmienione jak AQUAX będzie zanim zaczniesz kogoś obrażać , to upewnij się że to właściwa osoba .Ale po twoim zachowaniu wynika ,że to ty jesteś jedynym dzieciakiem w tym momencie.

ps. wrzuć jeszcze to co pisałeś wcześniej,z resztom na samym dole napisałeś że nie zamierzasz przestać.BAN MYŚLĘ JAK NAJBARDZIEJ ZASŁUŻONY

co napisałem wcześniej? napisałem, że dla mnie tamten drugi admin jest dzieckiem (nie wiedziałem wtedy, że ty też masz admina zresztą nic by to nie zmieniło) co wynikało z jego zachowania. a czy jest to takie obraźliwe? pisał mi o regulaminie a czy ja wchodzę na forum czy na serwer w grze? chcecie aby ktoś czytał regulamin to go zamieście na serwerze. zresztą o tym co on pisał w danym regulaminie nie ma nic wspomniane.

piszesz mi, że mam wstawić swoją rozmowę ale przecież to ty powinieneś przedstawić dowody na moją winę a nie odwrotnie...

dlaczego miałem przestać wyrażać swoją opinię? bo wam się coś w niej nie podobało? zawsze pisałem co chcę, piszę i będę pisał a żaden delikwent tego nie zmieni.

Jesteś taki wyrośnięty , wiesz wszystko przecież bo przez grę juz wiesz kto jest dzieckiem Tak? No dobra Dla mnie jesteś Dzieciuchem :) Tez Fajne .. To była pomyłka i Tyle mam co to tego tematu .. !

składając skargę na admina Ty musisz przedstawić dowody a nie tylko urywek z całości tak robią dziennikarze by mieć chwile wzniosłości by pokazać że mają coś co nie ma nikt tak samo Ty masz niby jakiś dowód który jak dla mnie nie jest wiarygodny.... a z banem wyjaśnione że pomyłka i że będzie na tydz. czasu

W takim razie proszę admina o dodanie demka, bo chętnie zobaczyłbym co on takiego napisał i co się wtedy stało, że ma dostać bana na tydzień. Na tym screenie nic nie widać. Za to widać jak sensej piszesz cytuję "...ryj ogranij..." - Tak admin nie powinien się zwracać nawet do najbardziej wkurzającego gracza.

Jesteś taki wyrośnięty , wiesz wszystko przecież bo przez grę juz wiesz kto jest dzieckiem Tak? No dobra Dla mnie jesteś Dzieciuchem :) Tez Fajne .. To była pomyłka i Tyle mam co to tego tematu .. !

Dla mnie możesz mieć i 50 lat a i tak zdanie o Tobie nie zmienię.

składając skargę na admina Ty musisz przedstawić dowody a nie tylko urywek z całości tak robią dziennikarze by mieć chwile wzniosłości by pokazać że mają coś co nie ma nikt tak samo Ty masz niby jakiś dowód który jak dla mnie nie jest wiarygodny.... a z banem wyjaśnione że pomyłka i że będzie na tydz. czasu

Przecież dowód jest widoczny cały czas, skarga nie jest z powodu tego co ktoś napisał a nadużywania admina i za nazwanie kogoś dzieckiem danie bana. Aż tak jest to obraźliwe, że dajecie takie bany? Ciekawe na ile bym dostał bana jak bym nazwał go "tępym ch*jem".

W takim razie proszę admina o dodanie demka, bo chętnie zobaczyłbym co on takiego napisał i co się wtedy stało, że ma dostać bana na tydzień. Na tym screenie nic nie widać. Za to widać jak sensej piszesz cytuję "...ryj ogranij..." - Tak admin nie powinien się zwracać nawet do najbardziej wkurzającego gracza.

Skoro admin nie potrafi to streszczę moje wypowiedzi.

po dostaniu kicka napisałem:

"za co ten kick dzieciaku"

ktoś się tam inny wtrącił mówiąc coś o szacunku więc napisałem, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

Odpisał iż on na niego zapracował a ja na to, że dla mnie i tak jest dzieckiem

Później coś tam było o regulaminie bodajże to napisałem, że powinien być na serwerze a nie na forum. Ktoś tam wspomniał, że hosty czekają napisałem iż mogą sobie czekać przecież to ffa.

To chyba by było tyle o ile mnie pamięć nie myli, wypowiedzi moich mogło być więcej ale sens taki sam jak wyżej. W swoich wypowiedziach nie używałem wulgaryzmów itp.

Dlatego ponawiam pytanie za co ban? każdemu z byle co dajecie bany?

Za nazywanie admina dzieciakiem powinieneś dostać bana, ale nie na tydzień czy też perma. Ja dałbym najwyżej na jeden dzień za takie coś. A co do hostów, to FFA również ma cele mapy i jeśli było już mało czasu, to masz obowiązek iść kłaść pakę lub iść po hosty i nie ma znaczenia czy to jest TP czy FFA, bo FFA nie oznacza, że masz nie uznawać celów mapy. Chciałbym tylko wiedzieć czy za to dostałeś kicka ? A jak nie za to, to za co ?

kicka za nic dostałem.

inny ich wyzywał dostał bana na 30 min a mi perma bo miałem własne zdanie?

czasu miałem dość tylko adminowi się kampienie pewno znudziło

ffa- free for all mówi samo za siebie a pisanie tam o celach kampieniu czy raszowaniu jest śmieszne. chcecie aby tam cele wykonywać zmieńcie na tp

Akurat serwery FFA charakteryzują się wykonywaniem celów mapy. Na mapach de podkładanie i rozbrajanie paki a na mapach cs ratowanie i obrona hostów. Chcesz mieć w nosie te zasady graj na 4FUN. Na TP bana prawdopodobnie wyrwałbyś za niezespołową grę. Ban słuszny jednak skrócony do 24h (już wygasł). Skargę zamykam.

Sensej następnym razem zwracaj uwagę na długości banów, tydzień to troszkę za długo za takie obrażanie.

//zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...