Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64699 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Server # 3 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 10 minutes and 15 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Uniwersalny [AMXBans] Reason : ' problemy zglaszamy na u@ ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 176.96.32.3 ' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/de_dust4_detail.txt Uniwersalny connected Couldn't open file overviews/de_dust4.txt. Using default values for overiew mode. Kicked : You are BANNED. Check Niesluszny ban, poniewaz nie pisalem nic na czacie moim zdaniem wystapile pomylka w dawaniu bana dal nei tej osobie co powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 17 Sierpnia 2013 #64709 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 O ludzie, składać skargę o 5 minutowego bana. I tak minął dawno temu. Jak tak bardzo ci zależy moge poczekać na demko, odtworzyć i zrobić ssa w momencie gdy to napisałeś. Jeśli nie, to ub nie dam, bo już ban minął, po prostu będę mógł ci przyznać rację. Jeśli o to ci chodzi to czekam na demko, jeśli nie, to powiedz, a zamkne temat. /edit Znalazłem. To nie ty pisales na sayu ze ktos ma wh, tylko o tobie to pisali. Mój bląd. Sprawa wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Sierpnia 2013 #64714 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Pomyłka admina , zdarza się . SoczeQ przyznał się i wyjaśnił zaistniałą sytuację. // zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi