Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64390 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jak w temacie ten perk teleport jest strasznie lipny. Są lepsze i takie które nie wnikają do TXT. A tu za kżdym razem gdy ktoś kliknie na obszar ziemi od razu buguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64392 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Znajdź taki który się nie buguje i wstaw tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2013 #64393 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Tak tylko problem w tym iż nie na MW3. Dało by rade na inne ale dużo zmian trzeba wprowadzić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65560 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja tam nie mam problemu z tym perkiem,po prostu musisz po scianach dawac a nie po ziemii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2013 #65563 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 V3RSUS idealny serwer nie mozę być bo co będą robić H@ ? Ten teleport sądzę żę nikomu nie przeszkadza i nie ma sensu tego wszystkiego przerabiać. "Dało by rade na inne ale dużo zmian trzeba wprowadzić.." tak jak piszesz dużo zmian= dużo roboty. H@ stawiają nowe serwery i tego czasu za wiele nie mają raczej Niech zostanie jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 20 Sierpnia 2013 #65941 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 To jest jeden ze starszych perków na serwerze. Do tej pory wszyscy sobie radzili. Każdy perk musi mieć wade, bo za łątwo by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi