Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64090 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry:PaTT Godzina, data zdarzenia:17:00 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:79.184.187.227 Uzasadnienie:Gram sobie pieknie ladnie !czysto! a tu nagle jakis admin sobie wbija pod nickiem XDDD i banuje mnie za "CHEATER" bez niczego poprostu wbil i ban a gralem czysto mogl ssy zrobic a nie -.- Prosze o ub iz ten ban byl niepodstawny i gralem czysto poprostu ktos jest za slaby na ta gre ma znajomego admina i pach nie ma mnie -.- Juz wiem ze XDDD to anuluj -.- [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: XDDD [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.184.187.227' [AMXBans] ======================================= Nick PaTT Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana Cheater Wykonano 16.08.2013 - 17:06:34 Wygasa Nie określono Zbanowny przez XDDD (Bounderr) Zbanowany na Multi-Head [ONLY DD2 BF2] @ disCONNECT.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany 3 tutaj jest Bounderr napisane a on to Anuluj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 16 Sierpnia 2013 #64102 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Godzina 15:40, demko. 01:28 minuta na demku, widać jak gracz widzi przez skrzynkę. Następnie. 02:25, zeskakuje z gali, wie gdzie jest gracz. Minuta 03:00, 03:50, 05:50, 15:45. Jeżeli to nie jest wystarczający dowód, proszę poczekać godzinę. O 17:05 dałem bana, więc około 19 będzie demko które również opiszę, jednak myślę, że nie ma takiej potrzeby. Gracz ewidentnie gra na wh. XDDD -> Ten nick, żeby nie uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64107 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Jak kurwa gram na wh idioto jebany mogles ssy kurwo zrobic szmato jebana ty pojebany jestes kurwa ssy sie robi a nie a jak bys idioto niedorobinony wszo jebana nie widzal na ssach wczesniej to bylem czysty prostytutko zajebana MMM jakie wyzwiska teraz to na 100% nie dostaniesz UB ode mnie w nagrode za takie piękne słowa dostajesz 30% nauczysz się na przyszłość szanować innych. // JupiczeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 16 Sierpnia 2013 #64109 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Okej, jeżeli dostaniesz UB, otrzymasz bana na tydzień za kompletny brak kultury i obrazę. Poza tym, proszę o jakieś 30% dla kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64113 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 BounDerr. Jeśli banujesz kogoś z powodem cheater to twoją sprawą jest nakręcenie demka / lub wstawienie z hltv. Pamiętaj na przyszłość. Po obejrzeniu demka gracz wydaje się odpalony lecz nie jestem pewny 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64114 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Chyba nie szamto zajebana kurwo pizdo zajebana kurwo szamto i chuj wie co elo Dostajesz bana na forum za takie wyzwiska i na serwerze też nie dostaniesz UB. //jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 16 Sierpnia 2013 #64123 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 NuterzY, wiem o tym doskonale. Dlatego też dałem rozpiskę demka, oraz dlatego napisałem, że jeżeli to demko nie jest wystarczającym powodem do zbanowania gracza, to opiszę kolejne które będzie za jakąś godzinę.. Nie wiem do czego nawiązywałeś, kierując swój post do mnie. Jest HLTV, więc nie mam już obowiązku kręcić demka, ponieważ kręci się samo. Z góry przepraszam za off topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64127 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dostajesz bana na forum + brak ub na serwerze, miałeś szanse na UB lecz jej nie wykorzystałeś. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi