Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64074 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Poradnik robię dla nowych graczy cs jak i dla tych co nie wiedzą jak sprawdzić czas na danym serwerze Multi-Head.pl Krok 1: Jak widać zaznaczone są kolorem (czerwonym) nazwa serwera i GameTracker. Jak będziemy chcieli sprawdzić czas np. na Only DD2 naciskamy na Trackera który znajduje się obok nazwy serwera. Krok 2: Gdy już klikniemy w gametrackera wczyta nam się tak strona: Po czym klikamy w napis View All. Tak jak na miniaturze pod spodem. Krok 3: Po czym pod napisem ( Search for a player: ) jest okienko tutaj wpisujemy swoja nazwę podczas gry. Krok 4: Jak widać na miniaturce są opisane 5 pozycji. Może wyjaśnię o co chodzi. Rank - Miejsce które zajmujemy na danym serwerze pod względem czasu oraz zabójstw. Name - tutaj już chyba nikomu nie muszę wyjaśniać o co chodzi Score - Suma wszystkich zabójstw na serwerze. Time Played - Oznacza jaki czas przegraliśmy na danym serwerze. Jest liczone w godzinach i minutach. Score/Min - Średnia suma zabójstw na 1 minaute przegranego czsu na serwerze. Myślę że chociaż trochę pomogłem os. początkującym jak mniej zaawansowanym. Poradnik zrobiony w 100% przez ze mnie. Liczę na ++ Edit: Wszystkie moje poradniki ze zdjęciami będą działały cały czas. Ponieważ wolałem się zajerestrować na stronie i mieć pewność że moje foto w poradnikach nie stracą ważności. Pozdrawiam NuterzzY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64079 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Nice . Lapaj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64157 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Fajna sprawa + dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi