Skocz do zawartości

Admini ranni, nocny, dniowi.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam taki problem, a raczej lekki żal do sieci.

Chodzi o serwer DD2. Jest jak widzę masa adminów, lecz z rana tego nie widać. A własnie z rana jest pełno cziterów, wiem bo sam siedzę na serwerze w nocy, i od godzin typu 4-5 rano, zalezy czy ludzie są.

I mam taka propozycję dla Was administracjo. Zróbcie rekrutację na adminów dziennych, jak i nocnych, rannych. Ale rannych w sensie o 7, a nie o 10stej, gdzie już raczej admin jest, w dodatku są wakacje także..

Sieć jest zajebist* ale chodzi o fakt iż przez takich debilnych cziterów odchodzą ludzie i taka prawda.

Jeśli napisałem w złym dziale, to proszę o przenoszenie, ale specjalnie tutaj piszę, bo to apel do każego z administracji Head'a.

Pozdrawiam TERRORYZM.

// Kolor zielony jest przeznaczony tylko dla administracji oraz moderatorów. Zapoznaj się z regulaminem. Kolor usuwam. /SLODZIAK

temu napisałem by lepszy był podział na adminow rannych, nocnych, dziennych łaczanych z rannymi.

Przecież nie pisałbym takie tematu gdybym nie wiedział ze admin to człowiek i też ma swoje życie ;)

Nie ma takiego czegoś admin dzienny i nocny... To nie jest praca na etat. Tutaj admin jak ma czas i ochotę to gra ;) Dodaj sobie adminów do znajomych i ewentualnie jeśli ktoś nie będzie grać czysto to pisz do niech, bo któryś na pewno będzie online. A sam możesz złożyć podanie kiedy będziesz spełniać kryteria :)

Są podziały na takich adminów.

Nie od dziś w tym siedzę, przy rekrutacji, punktem który powinien być dodany powinno być pytanie "w jakich najczęsciej godzinach siedzisz na serwerze" oprocz pytania ile siedzisz przy grze.

Są admini którzy siedzą z rana, z są tacy co siedzą od 18 do polnocy ;) To jest własnie taki podział.

A co do mojego podania, to musze mieć odpowiednią ilość godzin, i trochę pobyć jeszcze na tej sieci by cokolwiek składać ;)

Aha czyli jeśli komuś się zachce grać rano, a jest adminem "wieczornym", to ma mieć gdzieś swoją funkcję, bo on jest adminem "wieczornym"... Nie ma takiego podziału... Byłem adminem na bardzo wielu serwerowniach i nigdy z czymś takim się nie spotkałem, bo to zwyczajnie nie ma sensu. Raz admin ma czas żeby grać, a raz ma inne plany, bo admin też człowiek i ma swoje życie prywatne (rodzina, znajomi, dziewczyna itp.). Jest dużo adminów, którzy często grają nocki, ale bywa, że ktoś ma pracę, szkołę na następny dzień więc nie jest w stanie siedzieć od 22-7 ;) Z tego co wiem to nie ma tutaj problemu z otrzymaniem admina na DD2 - wystarczy spełniać wymagania i być ogarniętym więc jak ktoś ma problem z cziterami w nocy, a często wtedy gra to droga jest otwarta. Wymagania nie są jakieś wielce wygórowane :)

Aha czyli jeśli komuś się zachce grać rano, a jest adminem "wieczornym", to ma mieć gdzieś swoją funkcję, bo on jest adminem "wieczornym"... N

Nie o to chodzi :D

Spójrz np na puchatka kilka lat wstecz, albo na csb aktualnie :D

tam admini są zmienni, tzn jedni grają z rana, drudzy południe, a trzeci wieczory walą ranków :D nie chodzi mi o to że jak ktoś jest wieczorny to nie ma prawa gry z rana ;) Tylko o to że np jeden admin ze względu na różny układ terminarzu w pracy może grać z rana, a inni np w nocy. O to mi chodzi :D Po prostu boli mnie i nie tylko mnie że z rana dużo odpaleńców a adminów czasem brak ;) I nie chce się sprzeczać czy taki podział jest czy nie ma, każdy wie swoje, szanuje twoje zdanie i gitara :> ;) Po prostu według mnie przy podania, jednym z punktów powinno być pytanie ile czasu dziennie poświęcasz akurat na nasz serwer i tyle :P i jakie to godziny :P

po prostu nie chce by graczy ubywało na serwerze :D

O graczy nie masz się co bać :) DD2 jest drugim serwerem w Polsce jeśli chodzi o ranking. Zawsze jest pełny :) Podział taki jest zupełnie zbędny i nie rozumiem jak jakaś serwerownia mogła coś takiego wprowadzić. Bo jak na mój gust nakazanie grania w konkretnych godzinach wiąże się z płaceniem adminom wypłaty, bo to zwyczajna praca (musisz być o tej i o tej, do tej i do tej). Admin jak już powiedziałem musi być aktywny, ale to on wybiera sobie godziny w których chce grać :) Jak Ci przeszkadza brak adminów, to złóż podanie i graj w tych godzinach, bo jak coś takiego zostałoby wprowadzone, to sam zrezygnowałbym z adminowania. Ja wiem, że może być irytujące to, że czasem nie ma adminów, ale nikt wam nie zabrania starania się o tą funkcję.

Temat zamykam, bo robi się niemiłosierny spam. Jak h@ będzie chciał coś dodać, to sobie otworzy.

//close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...