Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63904 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam. Mam taki problem, a raczej lekki żal do sieci. Chodzi o serwer DD2. Jest jak widzę masa adminów, lecz z rana tego nie widać. A własnie z rana jest pełno cziterów, wiem bo sam siedzę na serwerze w nocy, i od godzin typu 4-5 rano, zalezy czy ludzie są. I mam taka propozycję dla Was administracjo. Zróbcie rekrutację na adminów dziennych, jak i nocnych, rannych. Ale rannych w sensie o 7, a nie o 10stej, gdzie już raczej admin jest, w dodatku są wakacje także.. Sieć jest zajebist* ale chodzi o fakt iż przez takich debilnych cziterów odchodzą ludzie i taka prawda. Jeśli napisałem w złym dziale, to proszę o przenoszenie, ale specjalnie tutaj piszę, bo to apel do każego z administracji Head'a. Pozdrawiam TERRORYZM. // Kolor zielony jest przeznaczony tylko dla administracji oraz moderatorów. Zapoznaj się z regulaminem. Kolor usuwam. /SLODZIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63911 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Człowieku spokojnie ja jestem codziennie od rana od około 8 mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63919 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Spoko, ale sam wojny nie wygrasz o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 16 Sierpnia 2013 #63921 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Nom ja tez czasami jestem jak ktoś napisze do mnie to wbiję tak było i teraz Admin to też człowiek i ma swoje problemy na głowie wiem że mało jest administracji z rana ale inni też mają swoje sprawy na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63922 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 temu napisałem by lepszy był podział na adminow rannych, nocnych, dziennych łaczanych z rannymi. Przecież nie pisałbym takie tematu gdybym nie wiedział ze admin to człowiek i też ma swoje życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63923 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Nie ma takiego czegoś admin dzienny i nocny... To nie jest praca na etat. Tutaj admin jak ma czas i ochotę to gra Dodaj sobie adminów do znajomych i ewentualnie jeśli ktoś nie będzie grać czysto to pisz do niech, bo któryś na pewno będzie online. A sam możesz złożyć podanie kiedy będziesz spełniać kryteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63927 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Są podziały na takich adminów. Nie od dziś w tym siedzę, przy rekrutacji, punktem który powinien być dodany powinno być pytanie "w jakich najczęsciej godzinach siedzisz na serwerze" oprocz pytania ile siedzisz przy grze. Są admini którzy siedzą z rana, z są tacy co siedzą od 18 do polnocy To jest własnie taki podział. A co do mojego podania, to musze mieć odpowiednią ilość godzin, i trochę pobyć jeszcze na tej sieci by cokolwiek składać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63932 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Aha czyli jeśli komuś się zachce grać rano, a jest adminem "wieczornym", to ma mieć gdzieś swoją funkcję, bo on jest adminem "wieczornym"... Nie ma takiego podziału... Byłem adminem na bardzo wielu serwerowniach i nigdy z czymś takim się nie spotkałem, bo to zwyczajnie nie ma sensu. Raz admin ma czas żeby grać, a raz ma inne plany, bo admin też człowiek i ma swoje życie prywatne (rodzina, znajomi, dziewczyna itp.). Jest dużo adminów, którzy często grają nocki, ale bywa, że ktoś ma pracę, szkołę na następny dzień więc nie jest w stanie siedzieć od 22-7 Z tego co wiem to nie ma tutaj problemu z otrzymaniem admina na DD2 - wystarczy spełniać wymagania i być ogarniętym więc jak ktoś ma problem z cziterami w nocy, a często wtedy gra to droga jest otwarta. Wymagania nie są jakieś wielce wygórowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63933 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dokladnie sam wojny nie wygrasz... Dokladnie sam wojny nie wygrasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63942 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Aha czyli jeśli komuś się zachce grać rano, a jest adminem "wieczornym", to ma mieć gdzieś swoją funkcję, bo on jest adminem "wieczornym"... N Nie o to chodzi Spójrz np na puchatka kilka lat wstecz, albo na csb aktualnie tam admini są zmienni, tzn jedni grają z rana, drudzy południe, a trzeci wieczory walą ranków nie chodzi mi o to że jak ktoś jest wieczorny to nie ma prawa gry z rana Tylko o to że np jeden admin ze względu na różny układ terminarzu w pracy może grać z rana, a inni np w nocy. O to mi chodzi Po prostu boli mnie i nie tylko mnie że z rana dużo odpaleńców a adminów czasem brak I nie chce się sprzeczać czy taki podział jest czy nie ma, każdy wie swoje, szanuje twoje zdanie i gitara :> Po prostu według mnie przy podania, jednym z punktów powinno być pytanie ile czasu dziennie poświęcasz akurat na nasz serwer i tyle i jakie to godziny po prostu nie chce by graczy ubywało na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63944 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Jak dla mnie temat zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #63965 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 O graczy nie masz się co bać DD2 jest drugim serwerem w Polsce jeśli chodzi o ranking. Zawsze jest pełny Podział taki jest zupełnie zbędny i nie rozumiem jak jakaś serwerownia mogła coś takiego wprowadzić. Bo jak na mój gust nakazanie grania w konkretnych godzinach wiąże się z płaceniem adminom wypłaty, bo to zwyczajna praca (musisz być o tej i o tej, do tej i do tej). Admin jak już powiedziałem musi być aktywny, ale to on wybiera sobie godziny w których chce grać Jak Ci przeszkadza brak adminów, to złóż podanie i graj w tych godzinach, bo jak coś takiego zostałoby wprowadzone, to sam zrezygnowałbym z adminowania. Ja wiem, że może być irytujące to, że czasem nie ma adminów, ale nikt wam nie zabrania starania się o tą funkcję. Temat zamykam, bo robi się niemiłosierny spam. Jak h@ będzie chciał coś dodać, to sobie otworzy. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi