Missia Napisano 15 Stycznia 2016 #383523 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Witam Jako iż nasz serwer idzie po przodu i gra na nim coraz więcej graczy chciałabym zaproponować 2 rzeczy. Mianowicie myślę, że warto byłoby wgrać plugin mający na celu blokowanie plantowania paki na B, gdy jest mniej niż 5 CT. Często zdarza się, że gra np. 4 graczy i TT specjalnie kładzie bombę na B i mimo próśb dalej to robią. Jest to mega denerwujące i często stwarza to kłótnie pomiędzy graczami. Drugą propozycją jest zaktualizowanie rs'ów na jakieś..bardziej śmieszne? Jest to w końcu 4fun, a lecą jakieś rapsy. Zapraszam do wypowiadania się, chcę znać Wasze zdanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 15 Stycznia 2016 #383552 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 To z pluginem fajna sprawa jeżeli chodzi o nutki można trochę pozmieniać ale rapsy też muszą być jak białas i solar wjezdzają to aż milej się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 15 Stycznia 2016 #383566 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Są rapsy i jest IMPREZA Zgadzam sie z Misią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Stycznia 2016 #384994 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Co do tego pluginu w wolnej chwili wgram, natomiast jeśli chodzi o rs to troszkę inna sprawa bo trzeba je przygotować i trzeba mieć czas Więc tu taka prośba ode mnie, jak macie jakies nutki do podsyłacie na pw, nie obrażę się jak ktoś będzie miał gotową paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Stycznia 2016 #384995 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi