Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63494 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Du er bannlyst fra denne Serveren! [AMXBans] Du er permanent bannlyst fra denne Serveren! [AMXBans] Bannlyst Alias : 0 skilla [AMXBans] Grunn : ' min y 24h ' [AMXBans] Du kan klage om din ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Din SteamID : ' ' [AMXBans] Din IP : ' 94.40.29.131 ' [AMXBans] ======================================== Admin:pozdro 600 Nick w grze: 0 skilla Co to ma być znów ban !! jakie miny ja nie daje min w przejściu a ni nie gram saperem przecież gram tylko szturmem kotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63507 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kolego nie dostales ode mnie bana za miny http://scr.hu/0fy9/8zhxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63511 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 to czemu mam bana 24h jak ja saperem nie grałem chce ub bo chce se pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63530 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 2013-08-15 0 skilla Consecuente minęły 24h Na zawsze 0 0 5 nie wiem consek ci dal bana na zawsze tresc bana mienly 24h wiec nie wiem oco chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63533 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 jak to na zawsze no kutwa macie mnie odbanowac jakiego wy admina dajcie pewnie jakieś dziecko chce ub co to ma znaczyć za miny w przejściu kpina i nadal nie mogę w bić na serwer nie dość ze dostałem 2 razy ss to jeszcze ban na zawsze bo ktoś miał takie same ip i dawał miny w przejściu jeszcze się z takim czymś nie spotkałem chyba na najgorszej serwerowni nie grałem bo jak tak było to dostawałem ub i po sprawie ja się domagam ub i mam to gdzieś ze ktoś ma takie same ip bo chce ce se pograć a nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63534 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Chodzi o to, że wstawiłeś ss`y dnia dzisiejszego a zostały Ci zrobione 13.09. Wszystko jest wyjaśnione w wątku ze screen`ami. Użyłem polskich czcionek, których cs nie widzi. Powód bana minely 24h na wstawienie ss`ow. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi