Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63450 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry:expl0de Godzina, data zdarzenia:nie wiem Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 507174618 - takie mi emuluje ns a to moje ip 91.189.0.202 Uzasadnienie:chcialem sobie z rana pograc u was na serwerze ale nagle wyskakuje mi komunikat ze jestem zbanowany;o a ja nigdy nie gralem u was na serwerze , ktos z mojego miasta bana dostal i ja przez to nie moge teraz wejsc bo wszyscy majacy neta od tego samego dostawcy maja takie samo ip a mi zawsze emuluje steam id taki jak napisalem wyzej wiec to napewno nie moj ban prosze o ub. a tu konsola Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Rozpierdalacz MZZ-1910 ZgieRz [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.189.0.202 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Sierpnia 2013 #63669 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi