Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63248 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Data i godzina:21:00 Nick admina/gracza, który zawinił:|CNO| Mrrr #4 Dowody:http://speedy.sh/AYCRh/xxxx.rar Świadkowie: Dużo graczy na serwie. Uzasadnienie:Na SSach widać, jak admin mi "grozi", za to, że napisałem wcześniejszą skargę. Jest to na 2 ssach, ale zrobiłem snapshoty tak, aby było widać ciągłość wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2013 #63260 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Pozostawię to do oceny , dla h@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63720 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Skarge zamykam ponieważ admin dzisiaj złożył rezygnacje z posady. A ty Lovo nie spam i nie pisz tak bez sensu jeżeli H@ będą chcieli to sobie zobaczą i nie musisz pisać że zostawiasz to dla H@. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Sierpnia 2013 #63732 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 To nie jest spam , a jeżeli Ci to przeszkadza to twój problem . ) Jeżeli masz takie uwagi to napisz je na pw. Wybaczcie , że w zamkniętym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi