Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63215 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Data i godzina:14.08.2013 19:55 Nick admina/gracza, który zawinił: CNO Mrrrr (jakoś tak) Dowody:http://speedy.sh/D9wzQ/de-dust20006.bmp Świadkowie: james blant i wiele innych Uzasadnienie:Napisałem mu pare razy, że gracz o nicku Polonia Napletan ma no recoila i o to co mi odparł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63241 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No to może być prawda nie żeby coś,ale ja też kilka razy pisałem mu że ktoś jest odpalony ten nic na to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2013 #63247 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Admin nie ma prawa tak się zachowywać . " Admin musi byćwzorem do naśladowania , powinien świecić przykładem " , a u Ciebie na razie tego nie widać . Proszę o wypowiedź Mrrr . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63252 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No No , Neymar ... napisalem tak poniewaz ten gosciu co przyjdzie na serwa to spamuje u@ . sprawdzalem go 3 rundy . wedlug mnei nic nie mial . Kto cie zabije to odrazu spamujesz na u@ pozdro Neymar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2013 #63258 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Za spam na u@ są bany , więc to nie jest wymówka na takie odzywki , według mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63261 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dobra , dobra zreszta nie bylem sam . nie zawsze ja mam robic jestem prawei caly dzien na serwie to trudno ich ogarnac . zreszta juz zrezygnowalem z adma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2013 #63264 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja wszystko rozumiem , ale jednak , troszeczkę przesadziłeś . To , że coś się stało , nie oznacza , żebyś rezygnował z admina . Wszystko da się racjonalnie wytłumaczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63432 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ja uważam ze to co zrobił Mrrr to jest po prostu żenujące i dziecinne zachowanie. Zeby rezygnować z Admina po tak krótkim czasie?. Jak widac chciales zaszpanować adminem a przeliczyles się. Naprawde ,,żal'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63445 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Skarge uważam za wyjaśnioną Admin złożył rezygnacje nie ma sensu toczyć tego dalej. Jeżeli ktoś będzie chciał coś dodać prosze o napisanie do mnie czy jakiegoś moderatora forum. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi