Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62635 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam, w tym poradniku pokaże wam jak sprawdzić swoje Unique ID na TS. Krok 1. Wchodzimy w USTAWIENIA(settings) tam na górze TS (ja mam po polsku TS lecz pewnie większość ma po angielsku więc to jest settings. Krok 2. Gdy już mamy otwarte te okno ustawienia (settings) wchodzimy w Identyfikatory (Indentities) Krok 3. Gdy już wejdziemy w Identyfikatory pokaże nam się takie okno: Krok 4. Ja mam nazwane profile więc mam JupiczeK TS i jedno na potrzeby poradnika (Poradnik TS UID) jeżeli nie zmienialiście nic to profil nazywa się "Default" Klikamy w ten "Default" ja wchodze w Poradnik TS UID i pokażą nam sie obok takie tabelki z różnymi cyframi / literkami interesuje nas tylko czwarta tabelka czyli Unique ID Krok 4. Kopiujemy te numerki w moim przypadku to "t6Pfb0pZXNIz8fvwoEcvJMDb+YQ=" i to jest nasze UID Mam na dzieje że się przyda pozdrawiam jupik. ZAKAZ KOPIOWANIA BEZ ZGODY AUTORA JUPIK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi