Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62407 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Data i godzina: 13/08/13, około 23:55 Nick admina/gracza, który zawinił: GR@ND! Dowody: HLTV Świadkowie: Gracze serwera Cod Mod, oraz mój kolega: syriusli Uzasadnienie: Niesłuszne zbanowanie za 'txt' Witam! Zostałem zbanowany za "chodzenie po teksturach", na mapie cs_italy2. W rzeczywistości nie wchodziłem na txt, jedynie co to raz mi się zdarzyło przelecieć obok niej (grałem ninją). Pozwolę sobie zacytować kawałek regulaminu: 7. Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie) Z tego co przeczytałem można latać nad txt oraz obok nich. Uważam że ten ban był niesłuszny, oraz proszę o ukaranie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62411 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Potwierdzam, mama jest niesprawiedliwe zbanowana. Graliśmy w tym samym czasie, na tym samym serwerze, dodatkowo obok siebie na 2 różnych kompach; w jednym pokoju. // + 10% - Nie masz prawa wypowiadać się w dziale UBT. Zapoznaj się z regulaminem. / SLODZIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62412 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Po pierwsze nie ma takiego admina, a po drugie nie masz dowodów (podaj link do HLTV i napisz w której minucie dochodzi do sytuacji). //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi