Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62275 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam Oczywiście, że będe starał się o odwoałnie od bana, nie czitowałem nigdy, jak i na waszym serwerze przez okres który grałem (ok.2/3 miesiące) nie dostałem nawet kicka, proszę sprawdzić logi z serwera, chyba nie muszę wyjaśniać, że w sieci LAN przypada jedno IP na kilkadziesiąt osób, gram czysto więc ubiegam się o Unbana, screenshoty wrzuciłem kilka minut po banie, są czyste, więc nie wiem w czym problem, a sprawa druga jak to jest skopiować tekst z konsoli admina, taka opcja w ogóle nie jest wiarygodna, admin mógł po prostu dopisać coś do tekstu z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62282 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziwnym trafem w konsoli piszę że jesteś już zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62663 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam! Widzę, że słabe zainteresowanie moim przypadkiem, administrator, który mnie zbanował jest chyba zbyt niepoważny, pozatym kto zaczyna przeczące zdanie zawierające agrument (?) "dziwnym trafem", Twoja wypowiedź jest na poziomie 12-sto letniego dziecka, skoro ss`y sa czyste, a "pisze Ci, że..." jestem zbanowany -a mogłem grać, ponadto nie posiadam łącza ze zmiennym IP, to chyba masz coś nie pokolei w głowie, zawsze masz 48h na wrzucenie demka z HLTV i udowodnienie mi, że gram nieczysto, proszę oo wypowiedź H@-inaczej rozmowa nie bedzie miała najmniejszego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62675 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Nie muszę wrzucać demka wystarczy mi to ze jesteś zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62679 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Na Twoim IP widnieje ban z czerwca. http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=6974 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62681 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi