Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62206 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Powod: 'bugowanie lotto' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:31131214' [AMXBans] Twoje IP: '78.8.54.23' [AMXBans] =============================================== Nick: XantoS Data: 12.08.13 Mapa: DD2 Steam: na górze macie Proszę o ub ponieważ, dostałem bana na 1 dzień co jest chyba przesadą. Było pisane, że za bugowanie lotto dostaje się bana na 30 minut. Ostatnio dostałem na godzinę co też było przesadą. Liczę na szybką reakcję. Ps: Nie musicie mi dać ub ale chce bana na 30 minut albo godzinę, bo zaraz idę do sklepu z dziewczyną i do 22 raczej mnie nie będzie... Chyba od jutra zrobię sobie lekką przerwę z tym serwerem i pojadę na wakacje z nerwów... Gdzieś okolo tydzień mnie mnie będzie Co do dołu to Nielegalny tylko miał ze mną spór. Nikogo więcej nie wyzywałem i chyba każdy mnie lubi. Przyznaję się do bugowania lotto, ale 1 dzień to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62217 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dobrze Ze dostałeś bana , Bugowałeś lotto oraz wyzywałeś kto się odezwał ^^. Poczekasz ten 1 dzień ;D 10%, Zakaz wypowiadania się zwykłych użytkowników w dziale UBT, regulamin. // Tr!k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62231 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Jak wyzywałeś i bugowałeś to mógł ci dać na 1 dzień wytrzymasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Sierpnia 2013 #62233 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Owszem dostaje się na 30 min . Jeżeli sytuacja powtarza się ciągle admin ma prawo do zbanowania Cię na dłuższy okres , a jak admin widzi , że sytuacja się powtarza , ma prawo do dania bana nawet na 1 dzień. Ban słuszny . // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi