Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62191 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Data i godzina:Dzisiaj Nick admina/gracza, który zawinił:Fanatic i FaNaTiC Dowody: http://speedy.sh/pkFyX/Fanatuc.rar Świadkowie: RastaMan Uzasadnienie:Grać oszukuje na KS ... Zauważyłem , że zmienił nick i szybko zaczął nabijać levele :> ... Może nie celowo , ale oszukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62195 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 To nie te ss chyba ;d A ja mam inne dowody tez od Dominika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62196 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 O sry !! NIe te :> Juz daje :> Już macie poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62197 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Poczekamy co fanatic o tym powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62205 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mi się poprostu ten nick bardziej podoba jak jaksi problem moge zmienic ? Czemu jakos nikt mi w grze uwagi o tym nie zwrócił ?Odrazu na forum ląduje ? Szybko lvl ? Te 2,5k expa dostalem moze mi tego expa ujać ... Lvle mam bo gralem wczesniej zabójca jakiś czas lol ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62208 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Słuchaj jest problem , bo jak na Zabojcy 60 level dostajesz exp za 5 uav ... Trochę nie fair , że wszysczy muszą expić a tobie szybciej exp leci ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62216 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Nie wiedzialem o tym tak ? Wybaczcie za błąd .... Hmmm czyli ty jestes idealny tak ? Skoro nie popelniasz bledów ? Pozatym nick byl 1 razowo zmieniony ? I pozatym kto powiedzial ze sie tak expilem ? Tylko i wylacznie ty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Sierpnia 2013 #62230 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Każdy ma prawo się pomyli , na przyszłość postaraj się aby sytuacja się nie powtórzyła , może to się skończyć banem . /// close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi