Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62159 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Chciałbym zmienić w speedhackeru jedną rzecz żeby mógł używać broni np w takim wypadku : zabije kogoś i dostane awp snajper i chciałbym pograć z awp i nie mógł bym bo bym miał tylko awp przez tą runde , a w nastepnej rundzie nie miał bym awp .Czy dało by się z mienić żebym mógł mieć broń speedhacker Kocham zelkiii !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62168 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Jestem ZA . Dla mnie dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62374 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Po co to jest klasa do grania z kosą ja lubie kose i nawalam tą klasą moim zdaniem lepiej dodać 2 skoki ( razem 3 ) i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Sierpnia 2013 #62387 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dobry pomysł , aby miał bronie tylko z perków . ;D Szkoda wyrzucać na awp 1/1 , rushera czy scouta. ;< Ale z 2 strony to speedhacker , only kosa. , więć 2 skoki , były by lepszym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Sierpnia 2013 #63021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No dobrze by było gdyby Speedhacker dostał jakąś broń z itema i mógłby ją używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi