BounDer Napisano 12 Sierpnia 2013 #62151 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Nick cheat`era: :. P4TrYl< :. Godzina, data zdarzenia: 00:30 Mapa: de_dust2 Link do demka: lub Link do HLTV (od której minuty wchodzi cheater): http://www.disconnect.pl/demos.php?id=1408 demko z godziny 00:23 STEAM_ID/IP cheat`era: Brak, jest zbanowany. Uzasadnienie: Wczoraj zbanowałem tego gracza za czitowanie, co jest na demku elegancko nagrane. Od minuty 6, widać jak gracz wychodzi z cs, żeby wyłączyć steam, następnie wchodzi i pokazuje swoje umiejętności z czitami. Dużo wymieniać nie trzeba, świetnie widać co się dzieje w minucie 8 i 9. Został zbanowany po czym zaczął mi spamować na steam, żebym go odbanował. Na steam ma nick P4TrY|< . Piszę to, ponieważ ktoś już go odbanował, bez żadnego odwołania, bez żadnego demka, bez mojego wyjaśnienia. Ponadto, gracz spamuje, że sprzeda steam 2k13 za 10-15 zł, co jest zwykłym oszustwem oraz próbą wyłudzenia pieniędzy. Proszę mieć to wszystko na uwadze i jeżeli ktoś będzie chciał go odbanować kolejny raz, proszę napisać z tym do mnie abym ten pomysł wybił mu z głowy Proszę zamknąć i zostawić w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Sierpnia 2013 #62156 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Wedle życzenia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi