Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62134 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Chowaniec Inteligencja: 00 Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 30 Kondycja: 30 Bronie:hegranade, tmp Dodatkowy opis: Znika, gdy otrzymuje obrażenia, jest w połowie niewidoczny. ------------------------------------------------------------------------ Assasin 5 sekund niewidzialności Bronie mp5 , dgl Statystyki do ustalenia ------------------------------------------------------------------------ Agent Specjalny 007(PREMIUM) Inteligencja: 20 Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 40 Bronie:m4a1, deagle, HE, Smoke Dodatkowy opis: Ma podwójny skok, ubranie wroga 1/3 he, I coś ewentualnie mu dodać ---------------------------------------------------------------------- Bob Budowniczy Inteligencja: 20 Zdrowie: 30 Wytrzymałość: 30 Kondycja: -20 Bronie: M4a1 Dodatkowy opis: Może układać worki z pisakiem(Klawisz E). Im więcej inteligencji, tym worki są mocniejsze. Ma podwójny skok --------------------------------------------------------------------- Myśliwy Inteligencja: 0 Zdrowie: 40 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 30 Bronie:scout Dodatkowy opis: 125(+inteligencja) procent obrażen ze Scouta, 1/3 szansy na natychmiastowe zabicie. (Można go przerobić) --------------------------------------------------------------------- Strzelec Zaporowy : Mp5,Deagl,2miny (Int,kond,zdr,wytrz, Do uzgodnienia) ---------------------------------------------------------------------- A teraz parę perków Mistrz oszustwa: 1/3 sznas na odrodzenia sie na respie przeciwnika (Wm. że większośc bd na nie bo rakiety a to czołg ...Spróbować można ) Kombinerki: natychmiastowe rozbrojenie paki Broń BinLadena : 1/* z ak47 oraz 30 wytrzymalosci Reka Zabojcy : 1/1 z noża i zmniejszona grawitacja Pelerynka Niewidka / Nanosuit : Jesteś niewidzialny, twoje życie spada do 1hp Mistrz lotto : Co runde dostajesz 2 dodatkowe losowe bronie (Z rodaji pistolsow i 2 to z rodzaji maszynowych ) Morgulek : 1/2 1/3 1/4 na wyrzucienie przeciwnika w powietrze przy stzale. To by było na razie tyle jak się spodoba to db więcej Jeszcze jedna klasa : Profesjonalny szturmowiec Statystyki równierz do ustalenia Brak rozrzutu przy broni Bronie : M4A1 , Dgl , uzi i tmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62170 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Z perków żaden ponieważ są za mocne i z klas tylko Myśliwy bez 1/3 bo przyda sie klasa ze scoutem a reszta za mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62340 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dobre klasy Ja za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79294 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Odświeżam wypowiadajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79309 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ciekawe Specjal 007 mi się podoba i nanosuit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Października 2013 #79311 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Co do klas to nie jestem przekonany lecz do perków takich jak : Kombinerki i mistrz oszustwa to można by było spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79513 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Myśliwy na Tak reszta na Nie za mocne te klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79524 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Perki ciekawe jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79576 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 A ja jestem na tak. Odswierzy to serwer.co do nano tez na tak.to jest cod mod wiec terror musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79619 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jestem za wprowadzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79621 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja jestem za klasami a co do perków są niektóre troche przesadzone np.nanosuit,załózmy ze dostanie go kapitan to juz po grze mamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79632 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Klasy fajne jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79648 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Klasy są ok, ale perki są za dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79659 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja bym do Agenta 007 dodał bezlik amo i super premka będzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 15 Października 2013 #80823 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nie wytrzymam jak pojawi się kolejna premka z 1/* z He. Możliwe jest umrzeć od he nawet 10 rund pod rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 #108877 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi