Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62131 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: Jason Broody Godzina, data zdarzenia: 13:17 Mapa: de_westwood_big STEAM_ID / IP: poniżej Uzasadnienie: Witam zdarzyła się sytuacja taka jak wczoraj znowu kolega dostał bana, nwm co robić jak tak codziennie ma być. Admin: Bad ek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MaD #? |K2| [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.23 Skopiowałem konsolę jeśli ktoś myśli, że to kopia z wczoraj. (wyśle dla amina na pw) Gram czysto na dd2 + bf2 i ban [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Sprite [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Powod: 'aktywny !' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.24.126.32' [AMXBans] =============================================== PTB: Round ended, checkin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 12 Sierpnia 2013 #62261 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dałem bana za aktywny, ponieważ: http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=32520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62288 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 To co ja mam zrobić, bo serwer bardzo mi się podoba, nie można mu kicka dawać jak wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Sierpnia 2013 #62322 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Poczekajmy na wypowiedz H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62714 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ile mam czekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Sierpnia 2013 #62825 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Proszę o decyzję h@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Sierpnia 2013 #62832 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Uzasadnienie : Jak widzisz gdy tylko Cię odbanujemy wchodzi na serwer ten cheater i wyłapuje kolejnego bana. Niestety nic na to nie poradzimy a najbardziej pokrzywdzonym jesteś Ty. Widzisz ze to nie ma sensu. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi