Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62131 Napisano 12 Sierpnia 2013 Twój nick podczas gry: Jason Broody Godzina, data zdarzenia: 13:17 Mapa: de_westwood_big STEAM_ID / IP: poniżej Uzasadnienie: Witam zdarzyła się sytuacja taka jak wczoraj znowu kolega dostał bana, nwm co robić jak tak codziennie ma być. Admin: Bad ek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MaD #? |K2| [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.23 Skopiowałem konsolę jeśli ktoś myśli, że to kopia z wczoraj. (wyśle dla amina na pw) Gram czysto na dd2 + bf2 i ban [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Sprite [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Powod: 'aktywny !' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.24.126.32' [AMXBans] =============================================== PTB: Round ended, checkin
Bad ek` Napisano 12 Sierpnia 2013 #62261 Napisano 12 Sierpnia 2013 Dałem bana za aktywny, ponieważ: http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=32520
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62288 Napisano 12 Sierpnia 2013 To co ja mam zrobić, bo serwer bardzo mi się podoba, nie można mu kicka dawać jak wchodzi?
Trik3r Napisano 13 Sierpnia 2013 #62832 Napisano 13 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Uzasadnienie : Jak widzisz gdy tylko Cię odbanujemy wchodzi na serwer ten cheater i wyłapuje kolejnego bana. Niestety nic na to nie poradzimy a najbardziej pokrzywdzonym jesteś Ty. Widzisz ze to nie ma sensu. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
12 Sie
4
13 Sie
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 2 posts