Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Speedhacker ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, wpadłem na pomysł aby do speedhackera dodać takie coś że by miał dwa skoki w powietrzu razem 3 z tym co jest normalnie :D ponieważ jeżeli ktoś stanie sobie na skrzyni na którą da sie tylko z gravita lub skokiem wejść to speedhacker już go nie dorwie :D broni wcale nie może to chociaż to może dodać ? to jest moja ulubiona klasa.

Ja też jestem za co do tych skoków lub grawitacji.

Faktycznie bezsensu gdy masz tylko nóż a nie możesz doskoczyć do kolesia który siedzi na skrzynce.

W złożonym prze zemnie temacie jużz 2-3 msc temu miała być dana broń do speedhackera. Najwidoczniej jeszcze jej nie ma xD

Te 2 skoki w powietrzu dające łącznie 3 to bardzo dobry pomysł jeżeli nie ma on broni ;)

Pomysl uwazam za bardzo dobry, ale przydaloby sie mu rowniez dodac mozliwosc posiadania broni z perku, bo skoro ninja moze miec bron to dlaczego speedhacker nie moze? Jezeli propozycja broni nie przejdzie to moze zrobic takie cos, zeby nie byl on wykrywalny dla radaru. Taka umiejetnosc tez jest bardzo przydatna, poniewaz speedhacker przewaznie zabija z tylu a kazdy w miare ogarniety gracz co chwile zerka na radar i zabicie staje sie praktycznie niemozliwe.

Nikt nie gra ? kto kocha kose gra :) ja np. bardzo lubie kose i co gram ? da sie ? da sie wbić duży lvl a broń NIGDY ! ta klasa jest 100% kosa a nie jakaś broń :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...