logiś Napisano 15 Stycznia 2016 #383434 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Sport na całego w wydaniu Polaków! Już z soboty na niedzielę o godzinie 03:00 Boks: Walka o mistrzowski pas federacji WBC World w Nowym Jorku - waga ciężka! A Wy co o tej walce sądzicie? Czy usłyszymy słowa 'and the new'? Moim zdaniem szanse Artur ma tak jak wspominał 'na pewno ktoś padnie' więc możemy liczyć na bardzo dobrą walkę. http://www.polsatsport.pl/film/szpilka-na-konferencji-prasowej-trzymajcie-kciuki-po-walce-uslyszycie-and-the-new_6361849 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Stycznia 2016 #383538 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Ja i tak bym ich poskładał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 15 Stycznia 2016 #383585 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Ja i tak bym ich poskładał. Gilem z nosa by cię zabili Myślę, że Szpila padnie w 4-5 rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Stycznia 2016 #383635 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Ja i tak bym ich poskładał. Loki Balboa Może być ciekawie, miejmy nadzieję, że Szpila da radę choć to nie jego czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VINCENTO Napisano 16 Stycznia 2016 #383767 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Będę oglądał jak i obstawie patriotycznie na polaka dość grubo? , kuponik wrzucę w temacie bukmacherka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 17 Stycznia 2016 Autor #384520 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Wielkie brawa dla Artura! Hejty polecą pewnie na niego, szkoda, ale moim zdaniem powinniśmy być dumni z naszego boksera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 17 Stycznia 2016 #384687 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Do 9 rundy szpila wygrywał na punkty i gdyby wilder ciężko go nie znokautował w 9 rundzie i dotrwal by do konca walki myślę, że mielibyśmy nowego mistrza. Szkoda ale brawa za odwagę i charakter. Moim zdaniem szpila za szybko chce się wspiąć na szczyt a jak juz wiemy niezbyt mu to na dobre wychodzi. Z czasem i ciezka praca bez porywów wiatru miejmy nadzieje iż. Zdobędzie ten pas wagi ciężkiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2016 #384836 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Szpilka do momentu nokautu przegrywał na punkty. W moim mniemaniu nigdy nie będzie mistrzem świata uznanej organizacji. Łapki ma dosyć szybkie, ale brakuje mi tam dynamitu. Defensywy nie komentuje, tyle że to do wytrenowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi