Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61824 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Data i godzina:11.08.2013 godz. około 18:13 Nick admina/gracza, który zawinił:GR@ND! Dowody:HLTV Świadkowie:Gracze serwera Cod Mod Uzasadnienie:Niesłuszne zbanowanie za miny Witam Zostałem zbanowany przez admina którego nick widnieje powyżej.Za miny które były w białym domku na mapie de_westwood za zamkniętym bs'em gdzie stawianie min jest dozwolone.Oraz nie były one ustawione obok siebie i były ustawione tak że dało się je łatwo ominąć jak i przeskoczyć. Nic z regulaminu COD'a nie zostało przezemnie złamane więc nie wiem dlaczego dostałem bana.(Pozwoliłem 8 punkt regulaminu przekopiować aby nikt nie musiał szukać.) 8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. 8.1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. 8.2. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Sierpnia 2013 #61825 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Proszę wstawić demko z owej sytuacji, a także opisać, w której minucie/sekundzie to się zdarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61826 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Jak demko się pojawi tak zrobie. 1 przykład położenia moich min: 47 sekunda Gracz chciałbyS wpadł w 2 moje miny co można zauważyć po wybuchu 2 Przykład ; Gracz harde koło 1:50 3 przykład: Gracz Never Give up około 2:40 A potem po widocznym spamie na U@ poprzez gracza Never Give Up dostałem Bana lecz Miny nie były na bs tylko o trochę przed wejściem na bs i można je było o minąć i nie zakłucały one splanowania paki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 12 Sierpnia 2013 #61967 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Widać, że ja muszę rozpisać demko, bo Tobie coś nie wyszło. Link do dema: http://www.speedyshare.com/NV3Mr/grandi.dem 1. Czas na demku 2. To jest przed BSem, więc ban nie słuszny. 3. Spam na u@ i danie bana bez pewności. Na słowo nie wolno wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 12 Sierpnia 2013 #62189 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Admin zostanie na tą chwile pouczony. Jest to jego pierwszy błąd, myślę, że więcej ich nie będzie. //zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi