Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym wam przedtawic moją propozycje dotyczącej klasy Skoczek.

Pamietam kiedys jak skoczek był bardzo fajna klasa i przyjemnie sie nia gralo, teraz uwazam ze stal sie bezuzyteczna klasa,ponieważ nic w sumie nie ma specjalnego do zaoferowania, a inne klasy nowe sa bardzo mocne.

Uwazam żę, należy cos w tej klasie zmienic o to moja propozycja:

Int 25

hp 35/40

Wytrz 20

konda 20/25

1 rakieta/auto bh/zmiejszona widocznośc/1/10 lub 1/9 na wyrzucenie broni przeciwnika/ 5+dmg

Napisano

Kiedyś była i nie bez powodu została osłabiona - bo była za mocna i wszyscy nią grali tak jak teraz wyborowym.

Jak dla mnie temat bez sensu - wystarczyło poczytać na forum.

Napisano

ale zauważ ze teraz nikt nią nie gra bo jest za slaba a reszta klas zostala ulepszona i sa lepsze klasy w stosunku co do niej..

Napisano

Pamiętam jak kiedyś fajnie się grało ta klasą :D Nawet tak mała zmiana jak +5 dmg może przyciągnąć uwagć graczy. Można ulepszyć choć trochę tą klasę by więcej ludzi nią grało. Jestem za ulepszeniem Skoczka.

Napisano

Idąc tym tropem:

Ulepszmy chorążego bo nikt nim nie gra, ulepszmy cichego, ulepszmy szeregowca, ducha generała...

Dlaczego skupiacie się tylko na jednej klasie?

Napisano

Pamiętam jak kiedyś grałem , to dużo osób nią grało , można ją jakoś ulepszyć żeby ludzi przyciągnąć do niej znowu :)

Napisano

Karmelek, zauważ że zawsze jest ta sama analogia:

Ulepszają jedną klasę - ktoś zaczyna nią grać i ogarniać - cały serw przerzuca się na tą klasę i gra nią aż ktoś nie zrobi tematu na forum i jej nie osłabi.

Nie dziwi was to?

Napisano

wlasnie nie poniewaz, jest duzo dobrych klas i troche ulepszyc przydaloby sie ta klase do poziomu reszty :)

Napisano

ale zauważ ze teraz nikt nią nie gra bo jest za slaba a reszta klas zostala ulepszona i sa lepsze klasy w stosunku co do niej..

Lepiej przestań spamować bo i tak nie zostanie zmieniona!

Kup premium jeśli normalna nie dajesz rady

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...