Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61538 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Siemka mój nick w grze to Jason Broody może mnie pamiętacie. Mam wspólne łącze z kolegą, który w grze ma nick MaD #? |K2| [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MaD #? |K2| [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.23 Mam nadzieję, że dostanę unbana (czy jakoś tak ) bardzo się przyzwyczaiłem do tego serwa. Możecie mi napisać jak dostać ubana, bo to nie moja wina z kim się dzieli łącze Jeśli nie to żegnam i życzę miłej gry. Fajnie się z wami grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61548 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 zrób własnoręcznie 100 reklam Jeśli nie, to cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61557 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Wejdź w dział UNBAN Team i napisz odwołanie od bana. Jeśli nie zostanie rozpatrzone pozytywnie, to zawsze możesz zrobić 100 reklam. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi