Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Siemka mój nick w grze to Jason Broody może mnie pamiętacie. Mam wspólne łącze z kolegą, który w grze ma nick MaD #? |K2| [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MaD #? |K2| [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.23 Mam nadzieję, że dostanę unbana (czy jakoś tak ) bardzo się przyzwyczaiłem do tego serwa. Możecie mi napisać jak dostać ubana, bo to nie moja wina z kim się dzieli łącze Jeśli nie to żegnam i życzę miłej gry. Fajnie się z wami grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 zrób własnoręcznie 100 reklam Jeśli nie, to cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Wejdź w dział UNBAN Team i napisz odwołanie od bana. Jeśli nie zostanie rozpatrzone pozytywnie, to zawsze możesz zrobić 100 reklam. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi