Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61229 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Twój nick podczas grania: amnesja Godzina, data zdarzenia: 16:30 Mapa: cs_assault STEAM_ID / IP: 89.73.71.201 You have been banned from this Server by Admin Gizmo|xMiszczu. You are permanently banned. Banned Nickname : amnesja Reason : ' Aktywny ' You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbanscodfast/ Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' Your IP : ' 89.73.71. nie wiem za co mam bana gram bez wh i aim'a nawt nie mam zainstalowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61230 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ss`y winny być spakowane w paczkę rar lub zip i zamieszczone np. na speedy.sh w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od ich zrobienia. Był już czas na wstawienie ss'ów Za późno ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi